3 Tips för att Slippa Vinballe

 

Fråga:
Såg att man kunde ställa frågor till er så jag chansar.
Har ni nåt bra tips för att slippa vinballe? Skulle förbättra utekvällarna om man visste att kuken kunde leverera ett stånd när man väl drar med ett ragg hem. Oftast slutar det i en kokt nudel oavsett hur kåt man e och man får kompensera med oralsex eller ivrigt försöka trycka in en slak sak i henne…
Tacksam för tips!


Svar:
Tjena, absolut har jag tips.
Det första tipset är att kolla in dom artiklar vi har på liknande ämnen, men för enkelhetens skull ska du få en snabb lista med 3 tips nedan;
1. Drick mindre
Det uppenbara: Lär dig hur mycket du kan dricka och fortfarande prestera ett bra stånd. Vinballe kommer oftast efter alldeles för mycket dricka och kan du lära dig din gräns kan du slippa vinballen också.
Har du ändå lyckats dricka dig till en vinballe kan det vara en bra idé att försöka nyktra till. Ät en bit mat, drick massor av vatten/elektrolyter och din kuk kommer att tacka dig!
2.  Oralsex
Nu snackar jag inte om att hon ska suga på din vinballe tills du får stånd, utan att du ska ge henne oralsex.
Varför? Jo, för att ta bort pressen på dig själv och låta kåtheten och blodtillförseln komma i sin takt. 
En vinballe blir oftast ännu mer envis om du försöker tvinga fram sexet direkt, ge din kuk lite tid och fokusera på hennes njutning så länge.
3. Potensmedel 
Det mest givna tipset, ha alltid en Black Diamond i fickan när du vet att du ska dricka alkohol. Får du ett ragg har du redan en plan B mot vinballe om det vankas hemgång tillsammans.
Detta är som sagt en plan B och ingen permanent lösning. Märker du att du får vinballe varje gång så är ditt problem troligen att du dricker för mycket, vilket är enkelt fixat.

Det var det, hoppas tipsen ger dig någon kraft i kampen mot vinballen. Undrar du något mer? Kolla gärna in vår blogg eller skicka in din fråga till Wickr; Ortensapotek2 . 

//A.k

admin