Tappar Ståndet, Hur Förbättra Erektion??

Händer det ibland att du inte kan hålla kuken hård under hela samlaget? Du kanske är superkåt men lyckas ändå inte behålla erektionen mer än 10 minuter. Detta är väldigt normalt och kan bero på flera olika saker, det behöver absolut INTE vara Erektil Dysfunktion.

Ibland har man druckit, ibland är man nervös och ibland har man helt enkelt runkat och kommit precis innan samlaget.

Vi har en hel guide om orsaker och riskgrupper för att tappa ståndet, men idag ska vi prata om hjälpmedel!

Här kommer en lista på 3st hjälpmedel att ha i din arsenal, som (om de använts rätt och kontinuerligt) kommer ge dig ett stenhårt stånd!

  1. Kegels

Kegels är alltså en övning som stärker PC-muskeln, den muskeln som pumpar in blod i kuken när du får stånd. Har du problem med ett mjukt stånd eller att du helt enkelt tappar ståndet kan det bero på en svag PC-muskel!

För att förstå var PC-muskeln sitter kan du testa att stoppa din kiss-stråle medan du är på toa, lyckas du med det har du hittat den! Kegels går alltså ut på just detta, spänn PC-muskeln och träna den i reps och sets som vanlig träning!

Du kan för enkelhetens skull börja med 10 reps där du håller varje rep i en sekund, och upprepa detta i 4-5 sets. När du känner dig bekväm med det kan du börja öka repsen och setsen för att stärka din PC-muskel och ditt stånd ytterligare.

Läs mer om kegels!

2. Nofap

Vi ska göra det klart att onani INTE är en synd, och vi uppmanar inte att sluta runka av religösa anledningar. Däremot kan du få svårt att behålla ståndet om du redan runkar och kommer 1-2 gånger om dagen till porr.

Det är lätt att vi bygger upp en fysisk och mental tolerans där du är van vid att ta på dig själv och kolla på väldigt mycket porr under långa perioder. Är detta fallet blir det svårt att få till ett hårt stånd när du har vanligt sex.

Testa att ta en paus från att runka och kolla på porr, och se om du får lättare att jobba upp och behålla ditt stånd. Däremot är det viktigt att du följer det förra rådet och gör dina kegels, så att PC-muskeln inte blir helt utan stimulans!

Porrens effekt på ståndet!

3. Potensmedel

Har du testat kegels, nofap, örter osv osv utan att lyckas förbättra ståndet, kan det vara värt att testa potensmedel.

Det finns en rad olika substanser framtagna för att förbättra blodflödet till penis, dessa får du ganska enkelt utskrivet hos läkare. Är du inte sugen på att träffa en läkare finns alternativ, t.ex. svenska Viagra-shoppar som skickar potensmedel per post.

Kom ihåg att potensmedel trots allt är en slags medicin och det finns såklart biverkningar ifall du skulle överskrida den rekommenderade dosen.

admin