Hårdare Stånd Naturligt?

Fråga: Tjena grabbar, jag har en fråga som jag tänkte att ni kanske har svaret på.
Jag har tagit Black Diamond sedan 2015, varje gång jag vet att jag har en “lång kväll” framför mig.
Problemet är att man inte alltid är förberedd eller helt enkelt inte har BD på sig när de e dags.
Finns det något sätt att höja sin lägstanivå, alltså på ett naturligt sätt få ett hårdare stånd till vardags?

Svar: Hej! Kul att Black Diamond funkar för dig och även kul att du letar efter naturliga sätt att förbättra ditt stånd.
Vi har flera inlägg om liknande ämnen i vår blogg, men jag drar en snabb sammanfattning här.
Dels finns det övningar att göra för ett hårdare stånd, sen finns det små förändringar i daglig rutin och slutligen naturliga örter som sägs förbättra ditt stånd naturligt. Vi tar dem en i taget;
1. Övningar
Tänker då främst på kegels och jelqs, men vi fokuserar på kegels för enkelhetens skull. 
Kortfattat; spänn den muskeln du använder för att “pausa” när du kissar, upprepa 20-50 reps om 3 set. Detta gör du varje dag och ökar reps/sets i takt med att din penis vänjer sig, detta borde på sikt ge dig ett bättre stånd naturligt!
2. Förändringar i daglig rutin
En hälsosam kropp har enklare att producera ett ordentligt stånd, här kommer några snabba förändringar du kan göra i ditt vardagliga liv för att förbättra ståndet naturligt.
Daglig motion, minska på skräpmaten (ät mer grönsaker), se till så du får ordentligt med sömn, skär ner på runkandet, daglig meditation.
Dessa är enkla livsstilsförändringar som ger din kropp och knopp bättre förutsättningar att klara av ett hälsosamt sexliv.
3. Naturliga örter
Det finns alltså örter som påstås ge dig ett hårdare stånd naturligt. Detta är dåligt forskat kring men med tanke på stark empiri och att ört-medicin är äldre än modern medicin kan det vara värt att testa.
Börja med “the five Gs of big erections” och ge det några veckor, har du tur kan detta vara en utmärkt lösning för just dig.

Ett kort inlägg i dag, men jag hoppas att det hjälper dig att få ett hum om vad du kan göra för ett hårdare stånd naturligt.
Har du (eller andra som läser detta) fler frågor, kontakta oss gärna på wickr; ortensapotek2 så ska vi göra vårt bästa för att försöka hjälpa dig!

//A.k

 

admin