Hur Fungerar Smart Drugs?

Med anledning av våra senaste tillskott i lagerhyllan kommer idag ett inlägg om just smart drugs (nootropics). Fungerar smart drugs och isåfall hur, vilka är bieffekterna och vilken smart drug passar just dig?

Till att börja med är nootropics inget nytt utan har funnits på marknaden ett bra tag och studier har gjorts för att påvisa dess effekter och biverkningar. Scrolla längst ner för att hitta ett sammantag av det mest matnyttiga  som finns att läsa på internet!

Vad är Smart drugs och hur funkar dem?
Smart drugs är “slang” för nootropics som i sin tur är ett samlingsnamn för mediciner framtagna för att förbättra människors kognitiva förmåga på olika sätt.
Hjärnan konsumerar ungefär 20% av kroppens totala energireserver, vilket gör det till ett väldigt krävande organ. Varför är det så? Det finns två anledningar till detta:

Underhåll: Neuronerna i hjärnan är i ett konstant läge av död, uppkomst och skada vilket medför ett behov av stora mängder energi för att hålla igång dem.
Arbete: Neuronerna i hjärnan jobbar konstant med att signalera, ta emot signaler och processa information, för att klara av detta behövs även konstant tillförsel av energi.

Så, om du upplever problem med koncentration, sömn eller något annat som kräver energi från hjärnan (det mesta din kropp sysslar med alltså) så kan det bero på ineffektiv energi-försörjning till hjärnan.
Här kommer Smart drugs, eller nootropics, in. Nootropics kan hjälpa på följande sätt:

* Förbättrar den metaboliska aktiviteten i mitokontrier, kraftpaketen av hjärnceller.
* Hjälper till att transportera fettsyror till hjärncellerna, där de “tankar” mitokondierna med energi.
* Ökar celebralt upptag av näringsämnen och förser hjärnan med bränsle för energiproduktion.

Kort och gott, dessa nootropics hjälper till att effektivisera aktivitet i hjärnan vilket i sin tur leder till en bättre fungerande kropp i helhet.
Olika delar av hjärnan sköter olika delar av det vardagliga livet; Sömn, koncentration, fettförbränning, sexlust osv.
Varje smart drug har alltså sitt eget jobb och sin egen del av hjärnan att ta hand om, och när de aktiva substanserna i t.ex. Selank 5mg börjar ge sin effekt på hjärnan kommer du märka en tydlig ökning av koncentration.

Sammanfattning:
Smart drugs fungerar, detta styrks både av vetenskapliga studier, forskning samt empiri.
Många människor har av olika anledningar en nedsatt effektivitet i hjärnan vilket i sin tur påverkar det mesta i livet då kroppen styrs därifrån. Smart drugs hjälper till att förbättra energitillförseln samt aktiviteten bland och mellan hjärnceller vilket ger hjärnan en bättre möjlighet att styra kroppens funktioner på ett effektivt sätt!

Vill du beställa smart drugs, kolla in de fyra alternativen vi tagit in HÄR.

Vill du läsa mer om smart drugs, kolla in några av länkarna nedan:
https://www.mindlabpro.com/blogs/nootropics/how-nootropics-work
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5021479/#:~:text=Nootropics%20or%20smart%20drugs%20are,creativity%2C%20motivation%2C%20and%20attention.
https://digitalrepository.trincoll.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1060&context=fypapers

 

<a href=”http://xn--svenskalnkar-ncb.com” target=”_blank”><img src=”http://xn--svenskalnkar-ncb.com/images/80×15.png” width=”80″ height=”15″ border=”0″ alt=”SvenskaLänkar.com – en bra svensk seo-optimerad länkkatalog” /></a>

//OA

 

admin