Topp 5 Sexleksaker För Män

Sexleksaker för män? Precis.

Det har länge funnits en missuppfattning att sexleksaker endast är för kvinnor samt att män får nöja sig med handen. Nu är året 2020 och det finns gott om alternativ för män som vill förhöja sin onani.

I detta blogginlägg går vi igenom 5 sexleksaker för män, hur de används samt fördelar/nackdelar!

Fleshlight

Fleshlight, eller lösvagina som det heter på svenska, är en av de mest populära sexleksakerna för män!

En fleshlight är ett onani-verktyg som imiterar en kvinnas vagina, och beroende på prisklass kan du faktiskt komma riktigt när “the real deal”. Det görs till och med versioner som är direkta kopior av t.ex. porrstjärnors könsorgan.

Du kan lätt hitta en lösvagina för någon hundralapp, men söker du efter riktig kvalité får du nog punga ut upp mot 1000kr.

Fördelen med fleshlights är att det är en naturtrogen upplevelse där du vet vad du får utan några överraskningar. Den tar inte mycket plats och är enkel att använda.

Nackdelen med fleshlights är att det kan bli kladdigt och du måste själv rengöra den efteråt, vilket kan kännas sådär när man precis kommit.

Bild: Fleshlight Emily Willis

Penispump

Penispump, sexleksak eller penis-förstoring? Både och!

Penispumpen är en sexleksak för män som kan användas i flera olika syften; förstora penis (tillfälligt), öka njutning eller rehabilitera Erektil dysfunktion.

Den funkar på så sätt att du stoppar penis i en cylinder och “pumpar upp” den med hjälp av ett vakuum, vilket gör den betydligt större för stunden. Många upplever att penisen även blir känsligare och sex blir mer njutbart, och andra sätter på en kukring för att behålla ståndet.

Penispumpar går runt samma prisklasser som fleshlights. Du kan hitta en väldigt billig runt hundringen men även lyxa till det med något avancerat för någon tusenlapp.

Fördelen med penispumpar är att de är enkla att använda samt ger ett tydligt resultat.

Nackdelen är att det lätt frångår att vara en sexleksak för män och istället blir ett beroende då många vill behålla storleken de får med hjälp av en penispump.

Bild: Bathmate, det populäraste märket på marknaden

Penisöverdrag/ Penis Sleeve

Här har vi kommit till en av de ovanligare sexleksakerna för män, ett verktyg som de flesta inte känner till.

Penisöverdrag, eller penis sleeve på engelska, är helt enkelt ett överdrag som du stoppar penis i för att upplevas som större.

Det sägs att du ska uppleva liknande njutning som med vanligt sex men faktum kvarstår att du har ett tjockt lager gummi runt ditt könsorgan.

Fördelen med ett penisöverdrag är att du kan tillfredsställa din partner om denne är en size queen (vilket är ovanligare än man tror).

Nackdelen är såklart att det kan leda till försämrad självkänsla, detta är inte en sexleksak vi rekommenderar.

Bild: Sinful stretchy penis extender

Kukring

Svårt att få upp den? Eller behålla en erektion? Då kan kukring vara något för dig!

Detta är en väldigt enkel “sexleksak” för män, snarare ett verktyg. Du trär helt enkelt en gummiring runt roten av kuken, denna kommer strypa blodflödet och på så sätt hindra blod från att lämna penis.

Du kan alltså med denna lilla ring behålla erektionen betydligt längre än vanligt, utan att det påverkar din njutning eller prestation.

Finns vanliga kukringar och även de med vibrator, vilket ger dig en extra njutning.

Fördelen med en kukring är att du får lättare att jobba upp och behålla ett stånd.

Nackdel: Kommer inte på någon!

Bild: Stretching Svart Penisring

Sexdocka

Nu har vi kommit till creme de la creme av sexleksaker, sexdockan!

Du tänker säkert på en uppblåsbar gummidocka med ett hål i, men utvecklingen har kommit långt sen dess. Det finns sexdockor för flera hundra tusen kronor och intresset är större än någonsin!

Dagens tillverkare har gjort ett väldigt bra jobb med att få sexdockorna att se verkliga ut och det finns t.o.m de som gifter sig med sin docka!

Sedan har vi sex-robotar, som tar det steget längre. Dessa ser inte bara verkliga ut, utan beter sig som en verklig människa. De kan röra på sig, skapa kroppsvärme och reagera på din beröring.

Som du redan förstått är detta en sexleksak för män som inte har så mycket “riktigt” sex men saknar kvinnlig beröring.

Fördel: Känns nästan precis som en riktig kvinna. Det närmsta du kommer till “the real deal”.

Nackdel/Frågeställning: Är det sunt att ersätta människor med robotar, utan känslor?

Bild: Real Doll Chloé

Det var allt för dagens ämne. Min personliga favorit är kukringen, något jag tycker alla män borde ha redo i sin arsenal, tillsammans med en halv cialis i bakfickan.

Lycka till med runkandet och försök att hålla det på en hälsosam nivå! 😉

//E.M

admin