Har Storleken Betydelse?

Idag går vi igenom storlekens betydelse, vad som är en medellång penis och hur mycket det spelar roll!

För det första så tror många att medellängden på penis är större än vad den faktiskt är. I Sverige ligger medellängden på en penis strax över 13 cm, vilket är kortare än vad de flesta tror!

Har du en kort penis kommer du kanske inte lika djupt, men penetration är inte heller det enda sättet att tillfredsställa en kvinna sexuellt. Med en kort eller genomsnittlig penis kan du ge henne klitoris-orgasm med hjälp av fingrar eller snopp.

Det finns såklart kvinnor som föredrar penisar över medellängd, såkallade Size Queens men dessa är få till antalet och mycket ovanligare än du tror.

Att “kompensera” för en Liten Kuk

Ligger du trots allt under medellängden finns det sätt att kompensera och tillfredsställa din partner ändå! Testa t.ex. dessa knep för dirty talk, olika sexställningar eller kanske en sexleksak? Att vara duktig med mun och fingrar skadar aldrig, och du kan definitivt ge ordentliga orgasmer på det sättet!

Sammanfattningsvis, du har antagligen en penis i medellängden och behöver inte ens oroa dig. Skulle du ändå ligga under medellängden så är det få tjejer som bryr sig och det finns massvis med sätt att kompensera och ha underbart sex ändå. Se till att ha ett ordentligt stånd, en bra attityd och massor av tid!

admin