Vad är Black Diamond 2.1 ?

Black Diamond 2.1, Marknadens bästa potensmedel!
eller ja, enligt våra kunder iallafall.

Vad är Black Diamond, hur funkar det och vad är skillnaden mot andra potensmedel egentligen?
Idag reder vi ut dessa frågetecken, och förhoppningsvis får du en klarare bild av potensmedlet du läst om på nätet (flashback?).

Att tänka på:
– Ta Black Diamond 30-60 minuter innan samlag.
– Effekten kommer när du blir kåt och är redo att ha sex, du kommer inte att ha stånd i 48 timmar efteråt utan endast när du blir kåt eller har sex.
– Börja med en hel kapsel Black Diamond, skulle du få biverkningar (Nässtäppa, huvudvärk osv) kan du nästa gång dela på kapseln och hälla ut lite av innehållet.
– För snabbare effekt: Dela på kapseln och häll pulvret direkt i munnen och skölj ner med ett glas vatten!

Till att börja med måste vi göra skillnad på Black Diamond och “ört viagra” som cirkulerar på nätet.
Vi ska vara tydliga med att innehållet i denna tablett inte är något vi hittat på själva eller gjort forskning på. Det är 3st substanser/ingredienser där effekten redan är vetenskapligt vedertagen; Sildenafil, Tadalafil, Dapoxetine.
Bd2.1 är alltså ingen hittepå-medicin utan ett potensmedel som funkar, detta enligt både allmän empiri och forskning.

Det som skiljer Black Diamond från andra potensmedel är dels den noggranna doseringen och dels den höga kvalitén på råvaran.
Samtliga 3 ingredienser skapas i en betrodd fabrik/labb och varje batch kommer med en analys som visar innehåll och renhet (vi accepterar ingenting under 99,9%).
Vi har valt att inte lägga till en enda substans utöver dessa 3 och vi packar även blandningen i en så tunn/mild kapsel som möjligt.

De första åren innehöll denna produkt dubbelt så mycket sildenafil (100mg) som nu vilket tyvärr ledde till bieffekter som nästäppa och huvudvärk.
Efter en del tester och funderingar bestämde vi oss för att höja tadalafilen istället och halvera sildenafil-dosen, vilket blivit succé.

Black Diamond är det enda “svenska” potensmedlet på marknaden som överlevt flera eror av nätshoppar.
Anledningen till att det blivit så populärt är att du får det bästa från 3 världar:
Den stenhårda erektionen från sildenafil, den köttigare och mer långvariga effekten från tadalafil och den uppskjutna utlösningen från dapoxetine.

Avslutningsvis vill vi höja passa på att skjuta in vikten av precision när det kommer till tillverkning av potenshöjande medel;
Våra tillverkare är inte bara extremt renliga av sig utan även noggranna ner till milligram-precision när det kommer till dos. Varje kapsel kontrollvägs på vetek-vågar innan de skickas till oss.
När du sväljer en Black Diamond kan du känna dig trygg med att den innehåller nästan exakt den mängden som står i beskrivningen, och slipper därför oönskade/överraskande bieffekter.

Undrar du om skillnaderna mellan t.ex. Black Diamond och Kamagra?
Läs mer här!

admin